Työntekijäesittely: Toimintaterapeutti, perhe- ja paripsykoterapeuttiopiskelija

29.5.2024

Tämän viikon työntekijäesittely vuorossa toimintaterapeutti Sanna Lius!

Olen erityisen tyytyväinen siihen, että voin työskennellä ammatinharjoittajana ja koen perhe- ja paripsykoterapeuttiopiskelijana, että minun työtäni arvostetaan.

Minkä alan erikoisosaaja olet ja missä työskentelet?  Mitä muuta haluat kertoa itsestäsi?

Olen varsinaiselta ammatiltani toimintaterapeutti AMK, ja työskentelen omalla toiminimellä. Teen Kelan vaativaa lääkinnällistä kuntoutusta pääasiassa psykiatrisille asiakkaille (lapset, nuoret, aikuiset). Olen työskennellyt toimintaterapeuttina kohta 14 vuotta. Opiskelen perhe- ja paripsykoterapeutiksi ja teen J-ST:n kautta opintoihin kuuluvaa potilastyötä Jyväskylässä Sairaala Novassa. Olen kiitollinen siitä, että pääsen tekemään tätä opintoihin kuuluvaa potilastyötä nimenomaan erikoissairaanhoidon puolella – saan tästä erittäin arvokasta kokemusta, ihan jokaisella terapiakäynnillä, ihan jokaiselta asiakkaalta.

On ollut hienoa saada tämä mahdollisuus auttaa kaikenlaisia perheitä ja pareja ja huomata, miten perheiden ja parien elämä on lähtenyt terapiaintervention jälkeen rullaamaan paremmin. Tuntuu hyvältä päästä omalta osaltaan auttamaan ihmisiä eteenpäin vaikeista vaiheista. Toimintaterapeutin taustasta ja kokemuksesta on ollut hyötyä perhe- ja pariterapia-asiakkaiden kanssa.


Millaiseksi koet työskentelysi Järvi-Suomen Terveydessä? Mihin erityisesti olet tyytyväinen?

Työskentely J-ST:llä on ollut mutkatonta ja minut on otettu hyvin vastaan. Ei ole sellaista asiaa, josta en voisi joltakin kysyä! Olen erityisen tyytyväinen siihen, että voin työskennellä ammatinharjoittajana.

Miten suosittelisit Järvi-Suomen Terveyttä kollegallesi?

Mahdollisuus työskennellä ammatinharjoittajana, hyvä fiilis tehdä töitä J-ST:llä, kaikki toimii loistavasti! Koen myös opiskelijana, että työtäni arvostetaan.

Toimintaterapeutti,  perhe- ja paripsykoterapeuttiopiskelija Sanna Lius

Muita artikkeleita

Työntekijäesittely: Palvelukoordinaattori

21.5.2024

Seuraavaksi esittelyvuorossa palvelukoordinaattorimme Nora Räisänen!  Koen, että minua arvostetaan työntekijänä ja mielipiteelläni on merkitystä. Toivottavasti saan jatkossakin olla osa Järvi-Suomen […]

Lue lisää