Tule meille toteuttamaan työunelmasi

Järvi-Suomen Terveys on kotimainen toimija, joka haluaa aidosti rakentaa parempaa työelämää. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden toteuttaa itseäsi ammatillisesti. Meillä saat uusia haasteita ja kehittymismahdollisuuksia. Hyödynnämme mielellämme osaamistasi palveluiden uudistamisessa ja kehittämisessä. Sitä kautta voit auttaa hoitoa tarvitsevia asiakkaita ja olla mukana rakentamassa tulevaisuuden hyvinvointipalveluja.

Tee työtä elämääsi sopivalla tavalla

Haluatko kuulua edelläkävijöiden heimoon? Liity joukkoomme. Yhdessä teemme merkityksellistä työtä ja tuotamme laadukkaita palveluja ja ensiluokkaisia asiakaskokemuksia. Tarjoamme parhaille asiantuntijoille kilpailukykyisen ansaintamahdollisuuden ja vapautta oman elämän näköiseen työhön. Palvelumallimme mahdollistaa sinulle helpon ja joustavan ratkaisun. Meille on tärkeää työntekijöiden hyvinvointi ja elämänlaatu. Siksi panostamme hyvinvointia tukeviin työskentelymalleihin. Voit tehdä työtä työntekijänä, ammatinharjoittajana tai yhtiösi kautta, kuinka sinulle sopii parhaiten.

Tällä hetkellä tarvitsemme erikoisosaajia erikoisalojen leikkaussalipalveluihin sekä etä-ja vastaanottopalveluihin. Kaikki avoimet työpaikat näet Meille töihin -sivulla

5 syytä liittyä edelläkävijäksi

Kilpailukykyinen ansaintamahdollisuusKilpailukykyinen ansaintamahdollisuus

Neuvottelemme palkkauksestasi ja tarjoamme Sinulle kilpailukykyisen palkkauksen ja palvelussuhteen ehdot.

Huomattavat henkilöstöedutHuomattavat henkilöstöedut

Saat käyttöösi huomattavat henkilöstöedut, mm. Henkilöstöetuohjelman.

Työnteon joustavuus ja helppousTyönteon joustavuus ja helppous

Räätälöimme työn Sinulle sopivaksi, pääset keskittymään kliiniseen työhön. Huomioimme myös henkilökohtaiset tarpeesi.

Mahdollisuus ammatinharjoittajuuteenMahdollisuus ammatinharjoittajuuteen

Tarjoamme vaihtoehtoja perinteisten työsuhteiden rinnalle. Halutessasi voit työskennellä yhtiösi kautta tai itsenäisenä ammatinharjoittajana.

Mahdollisuus ammatilliseen kehittymiseenMahdollisuus ammatilliseen kehittymiseen

Tarjoamme haastavia tehtäviä ja kollegiaalisen tuen. Sinulla on mahdollisuus työskennellä kaikkien omistajahyvinvointialueidemme palvelujärjestelmissä.