Työntekijäesittely: Palvelukoordinaattori

21.5.2024

Seuraavaksi esittelyvuorossa palvelukoordinaattorimme Nora Räisänen! 

Koen, että minua arvostetaan työntekijänä ja mielipiteelläni on merkitystä. Toivottavasti saan jatkossakin olla osa Järvi-Suomen Terveyden henkilöstöä.

Minkä alan erikoisosaaja olet ja missä työskentelet?  Mitä muuta haluat kertoa itsestäsi?

Hei! Minun nimeni on Nora Räisänen. Työskentelen tällä hetkellä Sairaala Novan leikkausyksikössä apulaisosastonhoitajana.
Olen peruskoulutukseltani leikkaus- ja anestesiasairaanhoitaja. Olen valmistunut vuonna 1998 Turun terveydenhuolto-oppilaitoksesta ja aloitin sairaanhoitajaurani Turussa ikäihmisten ortopedisellä kuntoutusosastolla. Sen jälkeen työskentelin  Keski-Suomen sairaanhoitopiirin anestesia- ja leikkaustoiminnan vastuualueella anestesiahoitajana useita vuosia, josta siirryin nykyisiin tehtäviin.

Työ leikkausyksikön esimiestiimissä on pääsääntöisesti motivoivaa, mielekästä sekä työnkuva on monipuolinen ja haastava. Meillä on yksi osastonhoitaja ja kaksi apulaisosastonhoitajaa. Minä vastaan anestesiahoitajien ja toinen aoh vastaa leikkaushoitajien arjesta. Huolehdin omalta osaltani henkilöstön työhyvinvoinnista mm. työvuorosuunnittelun ja lomasuunnittelun kautta. 


Millaiseksi koet työskentelysi Järvi-Suomen Terveydessä? Mihin erityisesti olet tyytyväinen?

Järvi-Suomen terveydessä olen työskennellyt vuoden 2023 keväästä lähtien palvelukoordinaattorina. Koordinoin Sairaala Novan jononpurkua leikkaustiimien osalta yhteistyössä mm. toimenpidesuunnittelun, kirurgien ja anestesialääkäreiden kanssa. Oman työn sovittaminen yhteen Järvi-Suomen Terveyden palvelukoordinaattorin työn kanssa on ollut melko mutkatonta. Järvi-Suomen Terveydessä työskentely tuo mukavaa vaihtelua omaan työhön. Tehdyllä työllä on varmasti ollut merkitystä usean potilaan elämään leikkaukseen pääsyn näkökulmasta. Myös henkilöstön mahdollisuus ansaita lisätienestiä on merkityksellinen asia.


Miten suosittelisit Järvi-Suomen Terveyttä kollegallesi?

Järvi-Suomen työntekijänä minulla on palkan lisäksi käytössä useita rahanarvoisia etuja. Positiivista on myös sujuva yhteistyö. Koen, että minua arvostetaan työntekijänä ja mielipiteelläni on merkitystä. Toivottavasti saan jatkossakin olla osa Järvi-Suomen Terveyden henkilöstöä.

Palvelukoordinaattori Nora Räisänen

Muita artikkeleita