Järvi-Suomen Terveys –
Yhdessä enemmän vaikuttavia palveluja

Tarvitsemme tulevaisuudessa uusia innovatiivisia ratkaisuja sote-palvelujen saatavuuden varmistamiseksi. Järvi-Suomen Terveys on uusi kotimainen toimija ja palvelukonsepti, joka vastaa haasteeseen. Missiomme on uudistaa julkisia hyvinvointipalveluita kehittämällä omistajiemme välistä yhteistyötä. ”Yhdessä enemmän vaikuttavia palveluita” kuvaa hyvin palvelukonseptiamme, jossa yhdistämme hoitoa tarvitsevat potilaat ja ammattitaitoiset erityisosaajat.

Erikoisosaajien rekrytointikanava

Järvi-Suomen Terveyden tehtävänä on rekrytoida ja kohdentaa hyvinvointipalveluiden erikoisosaajia ja ammattilaisia sinne, missä on tarve. Tarjoamme uudenlaisen ratkaisun sosiaali- ja terveydenhuollon erikoisosaajien työpanoksen kohdentamiseen omistajiemme palvelujärjestelmään. Erikoisosaajille tarjoamme kilpailukykyisen ja joustavan työpaikan, joka sopii oman elämän tarpeisiin ja tuo uusia mahdollisuuksia ammatilliseen kehittymiseen sekä ansaitsemiseen.

Ensiluokkaisia asiakaskokemuksia

Järvi-Suomen Terveyden palvelumalli perustuu korkeatasoiseen, ketterään ja asiakaskeskeiseen toimintatapaan. Olemme edelläkävijä ja uudistaja, joka on mukana rakentamassa tulevaisuuden sote-palvelujärjestelmää aidolla yhteistyöllä. Etsimme ja rekrytoimme innostuneita ja kehityshaluisia ammattilaisia erikoisosaajien verkostoomme. Sitä kautta voimme yhdessä rakentaa kaikille saatavissa olevat hyvinvointipalvelut sekä tarjota ylivertaisia asiakaskokemuksia. Tulevaisuudessa jokaisen ihmisen tulisi päästä hoitoon nopeasti, saada tehokasta hoitoa ja paras lääketieteellisen osaaminen. Se on tavoitteemme.

Keski-Suomen hyvinvointialue
Keski-Suomen hyvinvointialue
Keski-Suomen hyvinvointialue
Keski-Suomen hyvinvointialue

Järvi-Suomen Terveys Oy on Keski-Suomen, Pohjois-Savon, Pohjois-Karjalan sekä Etelä-Savon hyvinvointialueiden omistama julkisomisteinen yhtiö.

Arvomme

Vastuullisuus
Vastuullisuus tarkoittaa meille sitä, että suomalaisena julkisena työnantajana osallistumme laadukkaan ja vaikuttavan hoidon tuottamiseen osana omistajiemme palvelujärjestelmää.

Luovuus
Luovuus näkyy toiminnassamme ja palvelukonseptissamme. Haluamme olla julkisissa hyvinvointipalveluissa edelläkävijöitä ja uudistajia sekä kehittää toimintaamme yhteistyössä omistajien, henkilöstön ja potilaiden kanssa.

Merkityksellisyys
Oman työn merkityksellisyys ja mahdollisuus vaikuttaa siihen on keskeinen toimintaperiaatteemme. Haluamme tarjota Sinulle mahdollisuuden toteuttaa itseäsi ammatillisesti, sitä kautta sinä voit auttaa hoitoa tarvitsevia.